dimarts, 24 de setembre del 2013

Un món més modern


Qui ens anava a dir que la tecnologia es modernitzaria tant des de que nosaltres érem petits fins a l'actualitat?


Si mirem enrere recordarem com eren les nostres aules, amb aquelles grans pissarres verdes on els guixos eren el llapis del mestre i on nosaltres de tant en tant, nerviosos, sortíem a realitzar alguna activitat. 
- Quina por agafar aquell guix i ser 
el protagonista davant de tots els companys..!


No podem oblidar-nos de la magnifica sala d'audiovisuals on miràvem pel·lícules en VHS amb aquelles televisions que ocupaven gairebé tot l'espai i l'única sala d'ordinadors que ens permitia realitzar una d les nostres assignatures preferides. Un inconvenient que tenia era que sempre estava ocupada i era molt difícil poder assistir-hi.

Imatge d'Olga Berrios. http://www.flickr.com/photos/ofernandezberrios/4561457812/


Avui en dia, aquestes coses han canviat molt. Ens trobem amb infinitats d'estris electrònics com el mòbil "smartphone", el portàtil, la tableta i l'última revolució de les aules... LA PISSARRA DIGITAL INTERACTIVA!



La pissarra digital és magnífica, hem tingut l'oportunitat de conèixer el seu funcionament i les seves utilitats. Dona la possibilitat de tenir en un sol aparell infinitat d'eines i d'aplicacions útils per un nou mètode més dinàmic de l'aprenentatge. Tota ella és tàctil i amb accés a internet. La pissarra digital soluciona els problemes que teníem quan érem petits per trobar guixos de colors, ara és possible utilitzar tota una escala d'elements que permeten cridar l'atenció dels alumnes, i no tant sols pot fer la funció d'una pissarra normal i corrent! Ens permet la visualització d'imatges, vídeos, enllaços a pàgines web i per si no en teníem prou, està plena d'aplicacions amb les quals els nens i les nenes poden interactuar amb jocs i activitats per tal de fomentar el seu aprenentatge.
 
Imatge de corazonistasharo. http://www.flickr.com/photos/corazonistasharo/8554325364/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada